Authorities varustevyö

99,00 

 • S(77-89cm)
 • M(89-101cm)
 • L(101-113cm)
 • XL(113-125cm)
 • 2XL(125-137cm)
Tuotekoodi: AUTH-VV Tuoteryhmät: , Tagi:

Kuvaus

AUTHORITIES VARUSTEVYÖ AMMATTIKÄYTTÖÖN.

Suunniteltu ennen kaikkea viranomaisten kenttätyöskentelyyn ja varusteisiin sopivaksi ja soveltuuu erinomaisesti myös yksityisen turvallisuusalan  käyttöön.

 

AUTHORITIES POLICE VARUSTEVYÖ ON TODISTANUT KÄYTETTÄVYYTEN, LAATUNSA JA KESTÄVYYTENSÄ VIRANOMAISKÄYTÖSSÄ JO VUOSIEN AJAN.

 

Authorities viranomaisvyössä on edelleen kehitetty leveän alusvyön viranomaiskonseptia sekä haettu lisää ideoita Battle Belt- puolelta. Tuloksena on ainutlaatuinen, seuraavan sukupolven varustevyö vaativaan ammattikäyttöön.

 • Authorities varustevyön sisävyössä on ensimmäisenä maailmassa sekä hengittävää 3D-materiaalia että liukumista estävät kitkapinnat! Pelkkä 3D materiaali on miellyttävä käyttää mutta liukasta kuin saippua, tällöin vyön paikallaan pysymisen varmistaminen on haastavaa. Pelkkä kiitkamateriaali puolestaan varmistaa vyön paikallaan pysymisen mutta hiostaa kuin sauna. Authorities varustevyössä on onnistuneesti yhdistetty molempien materiaalien parhaat ominaisuudet.
 • Aivan uusi muotoilu johon inspiraatio on heattu sotilaspuolelta! Tukee selkää erinomaisesti. Sisävyössä madallettu selkämys parempaan ergonomiaan käytettäessä yhdessä suojaliivien kanssa. Muotoilu optimoitu myös välttämättömään pahaan eli ajoneuvoissa istumiseen. Sisävyö on mahdollisimman ohut käyttömukavuuden ja käytännöllisyyden maksimoimiseksi ja se on suunniteltu myös lisäämään nykyisin yleistyvien kompostiittimuovisten varustekoteloiden käyttömukavuutta.
 • Varustevyön kanssa voidaan käyttää laajempaa kotelovalikoimaa ja useampia vyökiinnikkeitä kuin muiden kaksiosaisten varustevöiden kanssa. Sisävyön modifoidut PALS/MOLLE – laserleikkaukset mahdollistavat myös useimpien PALS/MOLLE koteloiden kiinnityksen. Rakenne mahdollistaa siis että vyö voidaan koota myös ”Battle-belt”- tyyppisesti. Kaikkia MOLLE koteloita/kiinnikkeitä vyöhön ei voi kiinnittää mutta tiettyjä malleja käyttämällä voidaan vyötä hyödyntää kaksitasoisella koteloiden kiinnityksellä.
 • Ensimmäinen viranomaisvyö jossa myös siirrettävät vyölenkit (2 kpl) voidaan laserleikkausten ansiosta kiinnittää luotettavasti sisävyöhön. Ei enää pelkkää tarravoimaa.
 • Erittäin kestävä aito viranomaisluokan Duralock® 3-pistesolki ja varmistuslenkki joka tekee vyön aukeamisen vahingossa mahdottomaksi.
 • Sisävyössä olevaan vyökanavaan voidaan sijoittaa nippusiteitä ja muuta vastaavaa välineistöä.
 • Soljen varmistuslenkissä voi kantaa kätevästi viiltosuojahansikkaita.
 • Ulkovyö on jäykistetty ja siinä voidaan kantaa kaikkia virallisessa käytössä olevia ase- ja varustekoteloita.
 • Sisävyössä on valmiiksi ommeltuna kaksi vahvaa D-lenkkiä avaimille. Enää ei tarvitse uhrata ulkovyöstä arvokasta pinta-alaa avainpidikeillä

Vyöpaketin mukana toimitetaan leveä itseliimautuva velcro-tarranauha jonka avulla voit varmistaa nykyisten koteloidesi kiinnityksen paikalleen vyöhön (jos käytät siis koteloita, joiden valmistaja ei ole tajunnut laittaa niihin Velcroa).

KAIKKI AUTHORITIES VIRANOMAISTEN VARUSTEVYÖT TEHDÄÄN EUROOPASSA JA LAADUNVALVONTA PIDETÄÄN TARKKANA!

 

 

Kuten muillakin Authorities varusteilla niin myös tällä varustevyöllä on kahden (2) vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Vyö läpäisi suomalaisten viranomaisten brutaalin kestävyystestin täysin pistein ja on ollut jo vuosia viranomaiskäytössä.

Lisätiedot

Malli

2XL, L, M, S, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Authorities varustevyö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *