C.P.E. Keikkalaukku 100l, oliivi

129,00 

  • Pohja PVC kumia
  • Foxdura kangasta
  • Tilavuus 100L
Tuotekoodi: KL100O Tuoteryhmät: , Tagit: ,

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

Pitkän kehittelyn tuloksena saatu keikkalaukku joka oikeasti kattaa useimman käyttäjän tarpeet olosuhteista riippumatta! Pohjana on käytetty maailmalla suurta suosiota nauttinutta Hagorin keikkalaukkua johon on yhdistelty ja lisäilty ominaisuuksia jotta laukku olisi mahdollisimman monipuolinen.

Pienempään saa jo hyvin viikonloppukeikalle kaiken tarvittavan mukaan, suuremman laukun myötä matkan voi venyttää huoletta viikkoon. Suunnitteluvaiheessa on jo huomioitu laukun käyttöympäristö jossa kaverillakin saattaa olla samanlainen laukku ja sisältökin hyvin samankaltainen, niinpä olkaviilekkeessä on tarrapohja valmiina johon voi oman nimilaatan iskeä kiinni. Vaihtoehtoisesti myös muita merkkejä sekä tunnuksia haluttaessa.

Laukkuja voi kantaa perinteisesti olkaviilekkeiden kanssa ”reppuna” selässä, olkahihnalla laukkuna sekä päällä olevista kahvoista roudaamalla. Sivuissa ja päissä on taskuja joihin on helppo sijoittaa usein tarvittuja varusteita tai tarvikkeita nopeasti saataville. Laukun sisällä oma taskunsa asiakirjoille ja ”arvotavaroille”. Kumipinnoite pohjassa takaa laukun sisällön kuivana pysymisen vaikka kosteammassa ympäristössä laukun maahan laskisikin.

Vaelluskäyttöön laukkua ei ole tarkoitettu mutta tavaran siirtämiseen paikasta A paikkaan B on tämä erittäin varteen otettava vaihtoehto mikäli useiden kilometrien patikka on pois suljettu matkalta!

Euroopassa valmistettuja PVC-kumista sekä Foxdurasta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “C.P.E. Keikkalaukku 100l, oliivi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *