Haix Athletic 2.0 T High SZ

219,00 

  • Vetoketju
  • Anti-slip kuviointi
  • Kostetutta hylkivä pohjallinen
Tuotekoodi: 330004 Tuoteryhmät: , , Tagit: ,

Kuvaus

Haix Black Eagle Athletic 2.0 T High black/sidezipper kalvottomassa mallissa yhdistyvät lenkkarin ja maihinnousukengän parhaat ominaisuudet. Kengän ulkopinta on entistä kestävämpää mikrokuitu/tekstiili -yhdistelmää, joka ei päästä hienoakaan hiekkaa lävitseen kengän rakenteisiin. Erittäin repäisylujat materiaalit takaavat kengälle pitkän käyttöiän.

Haixin kehittämä Anti-Slip -kuviointi pitää jalan tiukasti maan pinnalla. Laadukas ulkopohjan erikoiskumiseos kestää pitkään hankalissakin maastoissa. Pohja ei tahraa lattiaa sisätiloissa. Välipohjan elastinen PU-vaahto jakaa paineen koko jalalle ja vakauttaa käyntiä epätasaisessa maastossa. Hyvin rullaava ja kiertojäykkä pohja antavat tukea jalalle ja tekevät askeltamisesta kevyen. Kantakupin ja holvikaaren tuen ansiosta kenkä pitää jalan ergonomisesti oikealla paikalla ja oikeassa asennossa. Airflow-kanavoitu antibakteerinen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua.

2-vyöhykenauhoituksen avulla saat kengän sopimaan jalkaasi juuri oikein. Sisävarren vetoketju nopeuttaa kengän jalkaan vetämistä huomattavasti. Nauhoitusjärjestelmän avulla voit säätää kengän jalkaasi sopivaksi ja laittaa nauhan päät piiloon  niille tarkoitettuun taskuun, jolloin ne eivät takerru mihinkään tai pääse löystymään. Sen jälkeen voit käyttää kenkään Sidezipper-ominaisuuden avulla ilman, että nauhoja tarvitsee erikseen sitoa joka kerta. Kenkä sopii erinomaissesti niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix Athletic 2.0 T High SZ”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *