Haix Safety 50 low

199,00 

  • – Komposiittikärki on kuituvahvisteista muovia
  • – Antibakteerinen pohjallinen Airflow-kanavilla
  • – Antistaattinen
  • – Kevyt, painoa alle 700 g / kenkä
Tuotekoodi: 620001 Tuoteryhmät: , Tagit: ,

Kuvaus

Safety 50 Low -jalkine on S3-luokan turvajalkine, joka on tarkoitettu ammattikäyttöön, vapaa-aikaan ja harrastekäyttöönkin jalkine soveltuu yhtä mainiosti. Pintamateriaalina on vedenpitävä ja hyvin hengittävää nahkaa. Pinnan Sun Reflect -ominaisuus säätelee jalkineen lämpöä. Lämpösäteet heijastetaan pois pinnalta ja näin ollen pitää nahan sekä jalan viileänä. Pohjan kumiseos on kestävä ja pinnalle mukautuva. Anti-Slip –kuviointi takaa hyvän pidon ja tuntuman alustasta riippumatta. Pohja kestää polttoaineet ja öljyt. Naulaanastumissuoja pohjassa lisää jalkineen suojaavuutta, täysin metallivapaasti!

Sisäpinnalla on kolmikerroksinen laminoitu Gore-kalvo takaamassa hengittävyyttä sekä jalan pysymistä kuivana. Pinta kestää hankausta ja jokaisella askeleella jalkine hengittää siirtäen kosteutta ulos jalkineen sisältä. Antibakteerinen Airflow-pohjallinen tukee ja auttaa jalkaa jaksamaan pitkässäkin rasituksessa. Kanavoitu pohjallinen toimii myös hyvänä eristeenä pohjassa ja täten jalkine soveltuu hyvin myös kylmillä pinnoilla toimimiseen. Nauhoituksen Smart-Lace-ominaisuus nopeuttaa kireyden säätöä sopivaksi ja nauhoja ei tarvitse jatkuvasti olla kiristämässä sekä solmimassa, tauolla nauhat saa nopeasti vapautettua ja lepuutettua jalkoja.

HAIX® Composite turvakärki on muovia joka on vahvistettu kuiduilla ja siten täyttää korkeimmatkin turvallisuusvaatimukset. Kärki on kestävä, kevyt sekäjalan muotoja mukaileva.

Täyttää DIN EN 61340-4-3:2002 -standardin.

Jalkine on täysin metallivapaa sekä antistaattinen.

Kengässä on puolen vuoden vedenpitävyys sekä  vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Koot 35-51 ja kenkä on musta kokonahkainen.

(Koot 48 – 51, hinta +20€)

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix Safety 50 low”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *