Ale!

Helikon-Tex UTP Canvas black

49,90 

Tuotekoodi: SP-UTL-PC-01 Tuoteryhmät: , , Tagit: , , ,

Kuvaus

Urban Tactical Pants (UTP) on Helikonin Tactical line-tuoteperheen lippulaiva ja tunnetuin tavaramerkki. Kaikki tarpeellinen varustus liikkuu mukana kutakuinkin kylkilinjalla taskuissa piilossa. Riittävän syvät mutta kuitenkin matalaprofiiliset taskus ovat tilavat mutta eivät ala pullottaa rumasti vaikka tavaraa olisikin mukana enemmän. Kaikki tavarat pysyvät tukevasti paikoillaan ja lähellä kehoa, suurin osa jopa täysin ulkopuolisten silmien kantamattomissa! Kyseessä on siis aktiiviseen käyttöön ja liikehdintään suunniteltu hillitty reisari, yhdistettynä Helikonin fleece-takkeihin on syksyyn varauduttu epäilemättä riittävästi!
Tukevat isot vyölenkit pitävät vyön tukevasti paikalla ja mahdolliset voimankäyttövälinet ei pääse liikkumaan vyöllä turhaan. Vyötärön muotoilu sekä tarrakiinnitys pitävät housut jalassa ilman vyötäkin. Etutaskut ovat leveät ja vahvistetuin reunoin helpottamaan mahdollisten laitteiden taikka tarvikkeiden kiinnittämistä. Reilut reisitaskut on helppo käyttää eivätkä estä liikkumista täysinäisinäkään, oivalliset esimerkiksi ”dumppi-taskuna” käytetylle lippaalle. Reisitaskuissa on käännetty vedenpitävä YKK-vetoketju joka takaa pitkän iän ja toimintavarmuuden! Leveisiin takataskuihin on myös helppo pudottaa tavaraa tai hakea käyttöön, takataskuissa on erillinen pienempi tasku johon saa esim. lippaan, valaisime, kaasun tms. piiloon.Vyötäröllä sisäpuolella myös pieni piilotasku esim. kääntöveitselle, turvavyöleikkurille, lippaalle. Reisien etupuolelle on tehty pienemmät taskut tarrakiinnityksin, alkujaan tarkoitettu AR-lippaalle mutta nykyiset älypuhelimet istuvat mukavasti kyseiseen taskuun. Polvissa paikat suojille, Helikonin omat matalaprofiiliset suojat istuvat kivasti paikkoilleen jos sellaisille tarvetta.

Materiaali on joustavaa canvaasia: 97% puuvillaa ja 3% spandex
Kokoja kattavasti joka lähtöön:

Lisätiedot

Malli

2XL/long, 2XL/regular, 3XL/long, 3XL/regular, 4XL/long, 4XL/regular, L/long, L/regular, M/long, M/regular, S/long, S/regular, XL/long, XL/regular

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helikon-Tex UTP Canvas black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *