IMI Defense Tactical Light Mount

25,90 

  • Picatinny kiskoihin sopiva
  • Kuituvahvistettu polyymeri
Tuotekoodi: IMI-TLM2 Tuoteryhmät: , , Tagi:

Varasto loppu

Varasto loppu

Kuvaus

IMI:n TLM2 on taktinen valaisinkiinnike kaikkiin Picatinny –kiskoihin. Kiinnike on valmistettu hyvin kestävästä kuituvahvisteisesta polymeristä ja varustettu Picatinny –yhteensopivalla kiinnytsmekanismilla. Kiinnikkeessä on lukitusnappi jolloin voit ainoastaan yhtä sormea käyttäen kiinnittää ja irroittaa valisimen aseestasi!

Sopii useimmille valaisimille sekä laasereille joiden runko on halkaisijaltaan 0,75”-1”. Eli noin 2-2,5cm… kapeampien laitteidenkaan kohdalla tämä ei ole ongelma, pari kierrosta kangasteippiä valaisimen runkoon ja kiristys kiinnikkeeseen.

Kiinnike kestää useimpia kemikaaleja ja öljyjä, kestää myös lämpöä sekä pakkasta ilman muutoksia, heikkenemistä, murtumia tai halkeilua. Ei siis anna tekosyitä olla huoltamatta asetta säännöllisesti tai toimimatta kovimmissakaan olosuhteissa, IMI:n tuotteet kestää varmasti sen minkä itse käyttäjäkin!

Saatavilla toistaiseksi vain mustana, toimitetaan mukana kiristysavain (kuusiokolo) valaisimen kohdalla olevaan C –muotoiseen kiristysrenkaaseen sekä sovite pala eri paksuisille valaisimen rungoille, ruuveja ei tarvita kiskoon sovittamiseen nappilukituksen johdosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “IMI Defense Tactical Light Mount”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *