Haix Athletic 2.0 mid GTX sage

219,00 

  • Koot: UK 3,5-14,5

     

  • (koot UK 12,5-14,5, hinta +20€)
  • Vedenpitävät
  • Gore-Tex kangas
  • Hengittävät
  • Smart lace
  • 1 vuoden takuu

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Athletic 2.0 Mid -kenkä on suunniteltu sekä ammatti-, vapaa-ajan- ja harrastekäyttöön.  Mid –mallissa on puolikorkea varsiosa antamassa suojaa ja tukea nilkan alueelle. Ulkopinnan materiaaliksi on valikoitunut kestävä ja vedenpitävä mikrokuitutekstiilin ja velour-nahan yhdistelmä. Pohjana jämäkkää mutta mukautuvaa kumiseosta joka suojaa jalkaa alustan epätasaisuuksilta ja iskuilta. Pohjan kuviointi takaa optimaalisen pidon aina haastavimmillakin alustoilla toimittaessa niin sisällä kuin ulkonakin, myös talvella!

Sisäpinnalla kevyt vuori jossa kolmikerroksinen laminoitu Gore-kalvo. Se kestää hankausta, hengittää ja pitää veden kengän ulkopuolella. Antibakteerinen ja kanavoitu Airflow-pohjallinen kuuluu kenkään mukaan. Pohjallinen tukee jalkaa normaalia enemmän, ohjaa jalan energiankäyttöä ja keventää askelta sekä jalkaan kohdistuvaa painetta. Kanavointi myös eristää jalkaa kylmältä sekä kuumalta pinnalta, näin ollen jalkineen käyttömahdollisuudet kasvavat laajemmaksi. Pehmustettu päkijä- ja kantapääosa lisäävät käyttömukavuutta. Tehokkaan hengittävyyden sekä ilman vaihtuvuuden johdosta jalkine soveltuu sekä sisäkäyttöön että ulkoilmaan, kylmään ja lämpimään.

Nopea ja helppo Smart Lace –nauhoitus helpottaa nauhojen säätämistä oikeaan kireyteen. Nauhat ovat myös helppo löystää esimerkiksi tauon ajaksi.

Kengissä on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix Athletic 2.0 mid GTX sage”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *