Haix Athletic 2.1 High GTX

229,00 

  • Tukee nilkkaa
  • Vedenpitävät
  • Hengittävät
  • Gore tex kangas
  • Holvikaarituki
  • Kaksivyöhyke nauhoitus
Tuotekoodi: 330043 Tuoteryhmät: , , , Tagit: ,

Kuvaus

Athletic 2.0 High -kenkä on suunniteltu sekä ammatti-, vapaa-ajan- ja harrastekäyttöön.  Kengän varsiosa on täysimittainen maihinnousujalkineen varsi. Varsi tukee tehokkaaasti jalkaa ja antaa tukea pidemmässäkin käytössä, ehkäisee nyrjähdyksien riskiä. Ulkopinnan materiaaliksi on valikoitunut kestävä ja vedenpitävä musta mikrokuitutekstiili. Pohjana jämäkkää mutta mukautuvaa kumiseosta joka suojaa jalkaa alustan epätasaisuuksilta ja iskuilta. Pohjan kuviointi takaa optimaalisen pidon aina haastavimmillakin alustoilla toimittaessa niin sisällä kuin ulkonakin, myös talvella!

Sisäpinnalla kevyt vuori jossa kolmikerroksinen laminoitu Gore-kalvo. Se kestää hankausta, hengittää ja pitää veden kengän ulkopuolella. Antibakteerinen ja kanavoitu Airflow-pohjallinen kuuluu kenkään mukaan. Pohjallinen tukee jalkaa normaalia enemmän, ohjaa jalan energiankäyttöä ja keventää askelta sekä jalkaan kohdistuvaa painetta. Kanavointi myös eristää jalkaa kylmältä sekä kuumalta pinnalta, näin ollen jalkineen käyttömahdollisuudet kasvavat laajemmaksi. Pehmustettu päkijä- ja kantapääosa lisäävät käyttömukavuutta. Tehokkaan hengittävyyden sekä ilman vaihtuvuuden johdosta jalkine soveltuu sekä sisäkäyttöön että ulkoilmaan, kylmään ja lämpimään.

Nopean ja helpon kaksivyöhykenauhoituksen ansioista nauhoja ei tarvitse olla jatkuvasti solmimassa uudelleen, patentin ansiosta nämä on säädettävissä todella kätevästi sopivaan kireyteen ja helppo löystää vaikka tauon ajaksi!

Kengissä on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Koot:  35 – 50.

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix Athletic 2.1 High GTX”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *