Haix C7

179,00 

  • Holvikaari tuki
  • GORE-TEX
  • Iskujen vaimennus
  • Liukkautta estävät pohjalliset
Tuotekoodi: 100302 Tuoteryhmät: , , Tagit: ,

Kuvaus

C7 on hengittävä nahkainen kenkä niin työhön kuin vapaa-aikaankin, ulkonäöltään siiti ja asiallinen mutta muotoilu ja saumat tekevät samalla kengästä aavistuksen rennomman kuin esimerkiksi saman sarjan C1 kenkä. Sun reflect –ominaisuus pitää jalan viileämpänä jalkineessa kun päälinahan käsittelyn ansiosta auringon säteet heijastuvat pois. Tahraamaton ja polttoaineita kestävä pohja on muotoiltu erityisen soveltuvaksi koville alustoille, metsälenkille jalkinetta ei olekkaan tarkoitettu mutta kadulla ylivoimainen ominaisuuksiltaan!

Kenkä kätkee sisälleen mm. kolmikerroksisen laminoidun Gore-Tex kalvon. Kalvo pitää veden ulkopuolella ja hengittävyytensä ansioista muutenkin jalan kuivana. Kuitukankaiset muotoillut pohjalliset imevät hyvin kosteutta ja hajuja, ovat myös konepestävät. Pohjan lämmöneristys tekee jalkineesta mukavan käyttää myös kylmässä, niin sisällä kuin ulkonakin. AS System –ominaisuus antaa tukea jalalle ja optimoi energian käyttöä pitäen jalat pidempään toimintakykyisinä. Antistaattisuutensa johdosta soveltuu myös hieman erikoisempiin työympäristöihin.

Täyttää EN ISO 20347:2012 -vaatimukset

Kengässä on vuoden materiaali ja valmistusvirheet kattava takuu sekä puolen vuoden vedenpitävyystakuu myös ammattikäytössä.

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix C7”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *