Haix Athletic 2.0 V T mid desert

209,00 

  • Vetoketju
  • Anti-slip kuviointi
  • Kostetutta hylkivä pohjallinen
  • 1 vuoden takuu
Tuotekoodi: 330006 Tuoteryhmät: , , Tagit: ,

Kuvaus

Athletic 2.0 V T Mid Desert kopioi vastaavan high Sidezipper mallin ominaisuuksia. Kestävät lenkkarimaiset keskivartiset maiharit ovat ihanteelliset kengät nimen kuvaavaan ympäristöön.

Haixin kehittämä Anti-Slip -kuviointi pitää jalan tiukasti maan pinnalla. Laadukas ulkopohjan erikoiskumiseos kestää pitkään hankalissakin maastoissa. Pohja ei tahraa lattiaa sisätiloissa. Välipohjan elastinen PU-vaahto jakaa paineen koko jalalle ja vakauttaa käyntiä epätasaisessa maastossa. Hyvin rullaava ja kiertojäykkä pohja antavat tukea jalalle ja tekevät askeltamisesta kevyen. Kantakupin ja holvikaaren tuen ansiosta kenkä pitää jalan ergonomisesti oikealla paikalla ja oikeassa asennossa. Airflow-kanavoitu antibakteerinen pohjallinen on muotoiltu tukemaan jalkaa ja vaimentamaan siihen kohdistuvaa iskua.

2-vyöhykenauhoituksen avulla saat kengän sopimaan jalkaasi juuri oikein. Sisävarren vetoketju nopeuttaa kengän jalkaan vetämistä huomattavasti. Nauhoitusjärjestelmän avulla voit säätää kengän jalkaasi sopivaksi ja laittaa nauhan päät piiloon  niille tarkoitettuun taskuun, jolloin ne eivät takerru mihinkään tai pääse löystymään. Sen jälkeen voit käyttää kenkään Sidezipper-ominaisuuden avulla ilman, että nauhoja tarvitsee erikseen sitoa joka kerta. Kenkä sopii erinomaissesti niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix Athletic 2.0 V T mid desert”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *