Haix Tactical 2.0 GTX high

239,00 

  • Gore tex
  • Sun reflect nahka
  • Anti-Slip
  • Airflow pohjallinen
  • Smart Lace nauhat
Tuotekoodi: 340003 Tuoteryhmät: , , Tagit: , ,

Kuvaus

Haix Tactical 20 High kenkä  on valmistettu vaativaan ammatti sekä harrastekäyttöön. Varsi on normaalin maihinnousujalkineen mittainen, 8″ varsi suojaa nilkan lisäksi myös hieman säärtä ja ennalta ehkäisee hyvin tehokkaasti nyrjähdyksien riskiä. Pintamateriaali on Haixin suosimaa vedenpitävää ja hengittävää mustaa nahkaa. Sun Reflect -ominaisuus vähentää jalkineen kuumenemista suorassa auringonpaisteessa. Lämpösäteet heijastetaan pois pinnasta jolloin jalka pysyy kengässä viileämpänä. Pohja on sarjassa tuttua EVA-TPU-materiaalia joka kestää kulutusta, kuumaa, kylmää, polttoaineita sekä öljyjä. Pohja suojaa jalkaa iskuilta ja mukautuu alustan epätasaisuuksien mukaan.  Anti-Slip kuviointi antaa pitoa vaativimmillakin pinnoilla ja alustolla toimittaessa.

Sisäpinnalla kolmikerroksinen laminoitu Gore-kalvo joka takaa hengittävyyden sekä vedenpitävyyden. Kevyt sisävuori kestää hyvin hankausta ja mukautuu erilaisiin ilmastoihin tarpeen mukaan. Haixin oma ilmastointijärjestelmä ”hengittää” jokaisella askeleella siirtäen kosteutta ulos jalkineen sisältä. Antibakteerinen Airflow-pohjallinen tukee ja auttaa jalkaa jaksamaan pitkässäkin rasituksessa, pohjallisessa on erityinen tuki jalalle joka ohjaa energiankäyttöä tehokkaammaksi. Kanavoitu pohjallinen toimii myös hyvänä eristeenä pohjassa ja täten jalkine soveltuu hyvin myös kylmillä pinnoilla toimimiseen. Nauhoituksen Smart-Lace-ominaisuus nopeuttaa kireyden säätöä sopivaksi ja nauhoja ei tarvitse jatkuvasti olla kiristämässä sekä solmimassa, tauolla nauhat saa nopeasti vapautettua ja lepuutettua jalkoja.

Nauhoituksen kaksivyöhyke-ominaisuus helpottaa nauhojen kiristämistä ja säätöä korkeavartisessa jalkineessa. Nauhat on helppo kiristää sopivaan kireyteen ja tauon tullen vapauttaa löysempään jolloin jalkojen on helpompi levätä.

Kokoja 35 – 51, musta kokonahkainen jalkine.

(Koot 48 -51, hinta +20€)

Kengissä on puolen vuoden vedenpitävyys- ja  vuoden materiaali- sekä valmistusvirhetakuu.

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix Tactical 2.0 GTX high”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *