Haix XR1

319,00 

Tuotekoodi: 605117 Tuoteryhmät: , Tagit: ,

Kuvaus

Airpower XR1 on päivitetty turvajalkine sekä pelastusalan että muille vaativien ja tärkeiden alojen ammattilaisille. Pintamateriaalina Haixin laadukasta nahkaa joka hengittää ja pitää veden ulkopuolella. Sun Reflect- ominaisuus heijastaa esim. auringon säteet pois jalkinen pinnasta ja näin olleen jalka pysyy viileämpänä kengässä. Pohjan kestävä kumiseos takaa hyvän tuntuman ja tuen sekä parhaan pidon myös kylmässä ja märässä ympäristössä liikuttaessa kuten myös sisätiloissakin. Pohja kestää kulutusta, polttoaineita, kuumuutta ja on tahraamatonta materiaalia. Pohjan kuviointi on muutettu hieman karkeammaksi jotta askel on tukevampi ja pitävämpi myös sisätiloissa vaikka ravintolan keittiössä tai muilla liukkailla pinnoilla kuljettaessa. Komposiittikärki suojaa varpaat tehokkaasti ilman metallia!
Sisäpuolelta löytyy laminoitu kolmikerroksinen Crosstech-kalvo joka varmistaa veden pysyvyyden jalkineen ulkopuolella. Sisäpinnat kestää hyvin kulutusta ja huomioon on otettu myös käyttäjän turvallisuus lisäämällä vuoreen läpäisynestokykyä esimerkiksi veren, bakteerien ja virusten osalta joille käyttäjä saattaa työssään altistua vaikka ensihoitotehtävissä. Konepesua kestävät kuitupohjalliset imevät kosteutta itseensä ja Airflow-kanavoinnin ansioista eristää jalan hyvin korkeissa lämpötiloissa sekä kylmällä pinnalla liikuttaessa. Haixin ilmanvaihtojärjestelmä poistaa kosteutta jalkineesta ulos jokaisella kuljetulla askeleella. Kengän käyttömukavuuden pystyy maksimoimaan huippuunsa yksilöllisesti valittavalla pohjallisella joita on kolmea erilaista vaihtoehtoa. Haixn oma EasyZip –vetoketju kengän eutosassa auttaa kengän nopeaa ja helppoa pukemista, nauhoja ei tarvitse olla aina solmimassa ja kiristelemässä vaan kiinnitys on pitävä pitkissäkin tehtävissä. Jalkine on helppo pukea myös takaosasta löytyvän vetolenkin ansiosta, nauhat ovat suojattu kauttaaltaan hyvin jotteivat tartu kiinni kesken tehtävän ja vaaranna mahdollisesti työturvallisuutta.
Kattava puolenvuoden vedenpitävyystakuu ja vuoden materiaali sekä valmistusvirhetakuu pätevät myös ammattikäytössä!

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix XR1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *