Haix Safety 50 high

249,00 

  • HAIX® Composite
  • Metalliton
  • S3 Luokitus
  • 1 vuoden takuu
Tuotekoodi: 620010 Tuoteryhmät: , Tagit: ,

Kuvaus

Safety 50 High -jalkine on S3-luokan turvajalkine, joka on tarkoitettu ammattikäyttöön, vapaa-aikaan ja harrastekäyttöönkin jalkine soveltuu yhtä mainiosti. Varsi on normaali 8”-maihinnousujalkineen korkuinen. Korkea varsi suojaa jalkaterän lisäksi myös nilkan ja osan säärestä, nyrjähdysriskin varsi ennaltaehkäisee tehokkaasti. Pintamateriaalina on vedenpitävä ja hyvin hengittävää nahkaa. Pinnan Sun Reflect -ominaisuus säätelee jalkineen lämpöä. Lämpösäteet heijastetaan pois pinnalta ja näin ollen pitää nahan sekä jalan viileänä. Pohjan kumiseos on kestävä ja pinnalle mukautuva. Anti-Slip –kuviointi takaa hyvän pidon ja tuntuman alustasta riippumatta. Pohja kestää polttoaineet ja öljyt. Naulaanastumissuoja pohjassa lisää jalkineen suojaavuutta, täysin metallivapaasti!

Sisäpinnalla on kolmikerroksinen laminoitu Gore-kalvo takaamassa hengittävyyttä sekä jalan pysymistä kuivana. Pinta kestää hankausta ja jokaisella askeleella jalkine hengittää siirtäen kosteutta ulos jalkineen sisältä. Antibakteerinen Airflow-pohjallinen tukee ja auttaa jalkaa jaksamaan pitkässäkin rasituksessa. Kanavoitu pohjallinen toimii myös hyvänä eristeenä pohjassa ja täten jalkine soveltuu hyvin myös kylmillä pinnoilla toimimiseen. Nauhoituksen kaksivyöhyke-ominaisuus helpottaa pukemista sekä riisumista vaikka korkeavartinen jalkine kysymyksessä onkin, nauhat eivät myöskään löysty pitkissä suorituksissa ennenaikaisesti.

HAIX® Composite turvakärki on muovia joka on vahvistettu kuiduilla ja siten täyttää korkeimmatkin turvallisuusvaatimukset. Kärki on kestävä, kevyt sekä jalan muotoja mukaileva.

Täyttää DIN EN 61340-4-3:2002 -standardin.

Jalkine on täysin metallivapaa sekä antistaattinen.

Kengässä on puolen vuoden vedenpitävyys sekä  vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Koot 35-51 ja kenkä on musta kokonahkainen.
(Koot 48 – 51, hinta +20€)

Lisätiedot

Malli

UK10, UK10,5, UK11, UK11,5, UK12, UK12,5, UK13, UK13,5, UK14, UK14,5, UK3,5, UK4, UK4,5, UK5, UK5,5, UK6, UK6,5, UK7, UK7,5, UK8, UK8,5, UK9, UK9,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haix Safety 50 high”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *